- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #1056 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni: Köszi! Szóval ennyi volt, simán elrakom egy változóba ha sikeresen inicializáltam... hát ez túl egyszerű volt
Valamiért mindenáron akkor akartam valahogy lekérdezni, amikor inicializálnám...
1058-ra: Igen, ilyesmi a cél. A textarea ellenőrzése elég sok felesleges művelet lenne, mert egyetlen ilyen csereberélő függvény van, és úgy 99%, hogy valami más van abban a divben. Viszont így teljesen jó, hogy ha egyszer inicializáltam, akkor elrakom egy változóba, hogy igen, aztán a csereberéló függvény ezt a változót nézi, és ha igen-en van akkor nyom egy destroy-t és visszabillenti nemre a változót.
(Az eltüntet gombra tenni a destroy-t azért nem vált be... pont ezzel jött elő a gond, mert másra kattintva is tölthet abba a divbe, ha akar... és máris nem futott le a destroy)Már csak egy gondom maradt: a destroy lefutásánál ugrik egyet az egész oldal háttérképestől, mindenestől... csak egy villanás, de elég randa.
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #1056 üzenetére
Ok, igaz.
Mert még millió más dolgot lehet abba a divbe betölteni az oldalon, ezért cserélgetem... a mintába csak kiraktam azt a részt, ami a gondot okozza (nem az a cél, hogy ezt a két gombot nyomogassa, de előfordulhat olyan eset, hogy másodszor is vissza akarja hozni ezt a formot a CKEditoros textareával, és akkor előjön a hiba).
"Ha már létezik a form meg a benne lévő div, meg a textarea, meg minden, akkor miért nem csekkolod, hogy megvan-e már?"
Tényleg nem érted... Nem az a gond, hogy újra betölti ugyan azt, és ezt meg akarom akadályozni... azt sima ügy megoldani. A gond az, hogy betölti, majd a helyéra valami mást, majd ismét betöltené a formot, és itt amikor a CKEditor hozzá rendelőde, akkor lehal.Szerkre: Ok, szóval egyszerűen tároljam el egy változóban hogy mostmár inicializáltam... megnézem, lehet, hogy ez végülis elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest