Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Bocs, de én nem értem, hogy 17 évesen hogy lehet céged? Tudtommal csak nagykorú személy alapíthat gazdasági társaságot.
És 16 évesen honna volt Neked 1,5 millád? Apu adta, hogy tessék kisfiam itt van 1.500.000Ft kezdjél már valamit az életeddel?!
Szerintem ez a mese több sebből vérzik, de lehet, hogy csak én vagyok túl földhözragadt... -
Notes
senior tag
Van egy ajánlatom ahol Magic-ben kéne programozni. Én eddig azt sem tudtam, hogy ilyen nyelv egyáltalán létezik...
A CV-m alapján behívtak ma interjúra, szerintem komálták a fejemet, azt mondták, lesz három hónap betanulási idő, mivel ez a Magic elég elvont cucc, semmi köze OOP-hez meg a többi 4G nyelvhez. Szerintetek kb. mennyit lehet elkérni ezért a melóért? (Bp, 8 órás meló, nekem infos diplomám van, 7 éve informatikusként dolgozom)
Ja, és mi ez a Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A CV-m alapján behívtak ma interjúra, szerintem komálták a fejemet, azt mondták, lesz három hónap betanulási idő, mivel ez a Magic elég elvont cucc, semmi köze OOP-hez meg a többi 4G nyelvhez. Szerintetek kb. mennyit lehet elkérni ezért a melóért? (Bp, 8 órás meló, nekem infos diplomám van, 7 éve informatikusként dolgozom)