Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Sziasztok!
Pár napja voltam állásinterjún Budapesten egy cégnél.
A feladatom minőségellenőr lenne. Az interjú véleményem szerint nagyon jól sikerült.
Viszont amikor megkérdezték, hogy mennyi a fizetési igényem, akkor hirtelen nem tudtam mit mondani (próbáltam magam kihúzni, hogy ők válaszoljanak de nem jött össze).
Így hát rávágtam (mert nagyon kell a munka), hogy nettó ~ 85k mivel ezt úgy ahogy korrektnek tartottam. Pár napja vissza hívtak még egy interjúra, és jövő héten már kezdhetek is. Időközben nézegettem interneten hogy egy minőségellenőr körülbelül mennyit kaphat, és hát megmondom őszintén picit meglepődtem, mert XY oldal szerint legalább nettó: 110-120ezer.
Ergó ezt lehet eléggé benéztem, és saját magam szivattam meg? Tényleg ennyi lenne a fizetésük? 
(pm-ben is jöhet a válasz)

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest