- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szakmaster #29654 üzenetére
itt mindenki nagyon transzparens es oszinte, nem kell tulgondolni. nyugodtan elmondhatod, hogy mi a szitu es jelezd nekik azt is, hogy ez csak a penzrol szol-e (azaz ha matchelik az ajanlatot akkor elfogadod), vagy amugyis jobban tetszik a masik melo es mindenkepp azt valasztod.
-
Xero
nagyúr
válasz
Ahogy fentebb is irtak. Minel gyorsabban korrektul jelezni felejuk. Ha penzugyileg jobb az ajanlat, felajanlani nekik, hogy matcheljek. Ha mas okok miatt jobb, akkor pedig csak nyiltan kozolni.
Nincs ezzel baj, sajnos kaptam jo par ilyet az elmult idoszakban. Keseru pirula a masik oldalrol is, de ilyen az elet. -
noiq_nolife
csendes tag
válasz
Ez meglepően gyakori eset, hogy egy jelölt visszautasítja az ajánlatot még kezdés előtt, a próbaidő alatt is mindkét fél indoklás nélkül azonnal felmondhat, szerintem ebben nincs nagy szemetseg, ha leírod az igazat nekik.
-
válasz
Én megmondanám mi a helyzet.
-
amargo
addikt
válasz
szakmaster #3765 üzenetére
Ha a 3 év alatt a tesztelésben erős tapasztalatot szereztél (kérdés milyen), de az is olyan szerteágazó, hogy ennyi beírásra én semmit nem tudok írni. 260-400n ig is elkérhetsz. Én 3 éve érdeklődésileg elmentem egy nemzetközi céghez, ahol automatizáltál tesztek írása volt a főfeladat, a ~500n is megadták.
Egy manuális tesztelés is lehet értékes a tudástól, de erre nem tudok mit írni, egy volt kollégám kb szintén 3 éve 370b tudott elkérni érte. -
válasz
szakmaster #3756 üzenetére
inkább alá lőttél, mint fölé. ha nem vesznek fel, nem emiatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nioh 2 (PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest