Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Átmentem a telefonos interjún, most kezdődik az egyeztetés az on-site interjúról. Megint kérdezték a bérigényt, de most már közvetlen a cég HR-ese, nem pedig a fejvadász. Gondolom olyan backend fejlesztői pozícióról van szó, ahol 1-2 év tapasztalat az elvárás (amire jelentkeztem oda 5-6 kéne, de annyi nincs). A helyszín pedig Berlin. Mennyi kérhető? Minimum bruttó évi 51-52k eurót mondanék, az nettó 2500/hó, de ha nem lenne irreális, bemondanék nettó 3k/hót is.
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
"a lényeg az, hogy már Nyugat-Európában"
Ha nálad ez a lényeg akkor hajrá vágjál bele
Ha normális a cég és nem kuriózum a betelepülő dolgozó akkor biztos segíteni fognak (és tudnak is).
Ha most állnék "csatasorrendbe" akkor én is inkább húznék ki és max 2-3 év múlva jönnék haza.(#6227) EQMontoya
Ha 800e Ft ot megkeresel idehaza és költesz mondjuk 200 e Ft ot akkor marad 600e Ft
Ha 4000 EUR körül keresel kint és 2000 et elköltesz (magamból kiindulva) akkor marad 2000 EUR ami szintén 600e Ft körül van.
Csak pénzért én nem mennék ki, de ha nem az a lényeg akkor bőven megéri. -
vzozo
senior tag
válasz
üzenetére
Félreértesz, én nem lebeszélni akarlak a külföldi munkavállalásról (én is külföldön élek és dolgozom egy ideje), csak felvettem néhány dolgot, amire igenis oda kell figyelni.
A relocation package jó, szerintem anélkül nem szabad nekivágni. Arra figyelj, hogy miben egyeztek meg a kifizetésről, én pl. az első havi normál béremmel együtt kaptam meg a relocation bónuszt, azaz "előlegbe" mindent saját zsebből kellett fizetnem.
Amit írsz az előléptetésről, kb. teljesen normális. Fiatalokat célszerű juniorként kisebb bérért felvenni, mert egyszerűen nincs tapasztalat, hogy mit tudhat, kockázatos a cég részéről. Aztán a próbaidő során valódi munkakörülmények között nagyjából eldől, hogy mire érdemesek, van aki bőven megüti a "normál" szintet (promó), van aki junior marad további megfigyelés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha normális a cég és nem kuriózum a betelepülő dolgozó akkor biztos segíteni fognak (és tudnak is).