Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez mindig vita lesz szerintem azok között, akik ki mentek és akik otthon maradtak.
Én is kb csak azt az érvet eltudom fogadni, hogy egy HR ezt nézi, de kb ennyi is a jelentősége, semmi más. Szakmailag semmilyen előnyt nem kapsz külföldi munkától, ezt nem is értem, itt mire gondolsz, ha kifejted azt megköszönöm. -
FLx
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ezt sose értettem amúgy, miért olyan nagy szám ha valakinek külföldi munkahelyek vannak a CV-ben? A nyelvtudást most hagyjuk, de ezen kívül? Ott minden cég nagyon menő, meg mindenki de ért hozzá? Én rendszeresen dolgozom külföldiekkel, multinál is, mid size businessben is, de nem látom ott a nagy menőséget, sőt. IT vonalon a legtöbb jó magyar szakember megeszi reggelire az amerikaiakat pl., de még soft skillekben is btw. Szóval azért mert valaki kint bohóckodik pár évig, szakmailag semmivel se lesz jobb, de Magyarországon van most ez a külföldön minden menőbb hozzáállás, főleg azoknál akik két évig kint mosogattak. No offense.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest