Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos
üzenetére
"mondják meg mit kell cisnálni és majd jövök vissza az eredménnyel."
Nem ez a kívánatos állapot?
(ha nekem kéne vinnem egy csapatot én ezt szeretném)Szerintem a nagy iroda erőltetetésben az egyik fő faktor, hogy a csapat tagja igaziból nem kötődőnek a helyhez és ha kapnak egy jobb ajánlatot, mennek is.
Szinte mindegy ki van az email másik végén. -
dellfanboy
őstag
válasz
tototos
üzenetére
vmit rosszul csináltok hogyha az új kollégák betanítása nehezebb. mióta teams-en csinálom ahol felveheti a delikvens az egész meetinget nem nagyon van ok a hibára (mármint az én oldalamról mint adó). sőt lehet is mondani a fogadó félnek hogy ezt biza már 2 hete elmondtam.... nem kell még1x elbszni rá az időt ugyanarra.
mióta mi is visszatértünk hybridbe melóhelyen akárki jön az asztalomhaz hasraütésre kérdéssel szívfájdalom nélkül pattintom, nem helpdesk vagyok hogyha gondolsz egyet itt teremsz az asztalkámnál én meg okosítalak (amikor nekem is dolgozni kéne).
nekem a HO-val semmi bajom nem volt max az egy két okossal aki se emailre se chat-re nem válaszolt, de azt meg lehetett eszkalálni. a mai napig nem nagyon értem miért kellett visszamenni az irodába mármint persze fizessek többet az ingázásért ebédért, meg azt a belvárosi üvegkalitkát is használjuk ha már fizetünk a főnök cimbijének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest