Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
sry, nem volt proofcheck, csak az ottaniak elmondása jutott eszembe. nyilván vannak olcsóbb megoldások is. SF-en belül persze nem biztos
de azt gondolom, hogy az usában egy 6 számjegyű fizetés, főleg sf, la, ny, meg a menőbb helyeken elég soványka lehet bármire is. én egyelőre bécsben sem érzem hű de soknak. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Oké, csak ez nem valid challenge-elés, mert a kolléga házról beszélt, ami nyilván család esetén logikus választás, te meg belinkeltél egy legénylakást. De lényegtelen is, az eltérő életszínvonalból fakadó igényekre akartam itt rámutatni, ami innen, a kis szegény Magyarországról meglepő lehet sokaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azt gondolom, hogy az usában egy 6 számjegyű fizetés, főleg sf, la, ny, meg a menőbb helyeken elég soványka lehet bármire is. én egyelőre bécsben sem érzem hű de soknak.