Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bagoly

senior tag

válasz Vision #2413 üzenetére

Hogyan tudod besaccolni a bérigényem, ha nem is ismered a kvalitásaimat? Mi alapján mondtad ezt az összeget? A jelentkezőtől függés alatt mit értesz? Hogy nem a tudásod/tapasztalatod alapján ajánlanak fizetést, hanem a fellépésed alapján?

Amúgy top 500-as magyar cégnél is dolgoztam, de ez teljesen lényegtelen most. Én csak azt akartam belőni, hogy mennyi tanulással mennyi bérnövekményt lehet elérni, de eléggé ellentmondásosan írnak néhányak (Kezdő pozíció exchange-el, német felsővel, angol középpel a belinkelt állás, hol nettó 250, hol nettó 400....aminek ki tudja mennyi a bruttója - ebből nekem nem éppen a munkatapasztalat jön le. Alap, hogy tudod egy bértárgyalásnál, hogy mennyi a bruttó nettója, mert a munkáltató sem nettókat fog mondani.

Amúgy 10+ éve dolgozom a szakmában, 400 bruttó fölött kerestem legutóbb és dolgoztam olyan kollégával aki 800 bruttót kapott az enyémnél kevesebb tudással. A logikát keresem, illetve azt, hogy az itt elhangzó összegeknek van-e közük a realitáshoz.

Az a baj, hog szerintem sokan tapasztalat nélkül bemondanak mindent, aztán nincs mögötte semmi, csak a hit és ezzel esetleg megvezetnek másokat. Tisztelet a kivételnek, akik saját tapasztalatból beszélnek.

Új hozzászólás Aktív témák