- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
"-diákként dolgozva a bruttó béred nettója kevesebb(16% SZJA mindösszesen)"
ez csak akkor igaz, ha iskolaszövetkezeten keresztüli diákmelóról van szó. Rendes szerződéses diákmunkánál pontosan ugyanaz az adó és járulékfizetés, mint egyébként. Néhány éve még adó és járulékmentes volt, aztán bejött a járulékfizetés, majd az adózás is.
Kooperatív képzés is lehetőség, ahol ösztöndíjként fizetik a munkában töltött időt. -
Alexios
veterán
én amúgy ehhez annyit hozzátennék, bár lehet itt a topikban nekem esnek páran, hogy én olyan emberrel nem találkoztam, hogy tényleg odatette magát, tanult, és úgy nem jött össze neki a matek analizis pl. Azért nem olyan teljesithetetlen tárgyak a matekok sem, egyik haverom pl. középiskolában 3-as volt matekból, most pár év kihagyással elkezdte a mérnök infót(óe-n) és 5-ös lett az analizis vizsgája. Az ettől való félelemre szerintem nem érdemes alapozni, főleg ha tanulni is hajlandó az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Star Trek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest