- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
freaghill #2222 üzenetére
Az alap, ha az ember teheti akkor járjon egyetemre. A Kérdés hogy teheti e?
Én nem tehettem, vagyis dolgozni kellet volna mellette, hogy működjön. Így nem tettem és bele vágtam a lecsóba. Megbántam e? Nem. Hogy kell e a jövőben egy diploma? Mutatóban igen sajnos. Mert el lehet menni egy szintig, de aztán kell egy papír. (Főleg, hogy érdekel engem a vezetés része).
Így már elkezdtem levelezőn. Túlságosan sok újat nem tanít... valószínű egy évet így is lecsalok. xD (btw... már olyan helyen sikerül dolgozni, hogy kifizetik az egyetemet! )
ui.:
Tanárok nagyon sokat számítanak. Nekem infó/angol on kívül kb mind szar volt... 0 motivációt adtak...
Egyetem azért más. Persze ott is fontos a tanár, de szerintem már kevésbé mint előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest