Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Mi mindig kerjuk, hogy a jelentkezok adjak meg a berigenyuket. Ha valaki nem ad meg, attol meg elkezdunk vele beszelgetni, de mindig kozoljuk veluk, hogy legyenek szivesek az elso koros beszelgetesre egy szamot kitalalni. Ha valaki mar itt is kereti magat, akkor hiperszupernek kell lennie, hogy ne rakjuk ki, aki csak jo, az diszkvalifikalja magat ezzel a magatartassal.
Nincs idonk arra, ha egy helyre mondjuk 600 brutto van szanva, de valaki egy misit ker, akkor ez az utolso beszelgetes alkalmaval deruljon ki. Mindenki idejet csak feleslegesen pocsekoltuk.
-
adalbert1
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
Nem, itt arra gondoltam, mint ami a blogpost példájában is szerepel, annál a résznél, hogy muszáj valamit beírni - pl. ha beírsz 1 Ft-ot (ha nincs valami minimum megadható összeg annál a mezőnél, csak annyi megszorítás van, hogy muszáj kitölteni), akkor tovább tudod nyomni a folyamatot, viszont így nem vagy egy olyan összeghez kötve, aminél esetleg magasabbat is elérhetsz.
Persze az kérdéses, hogy ez a valóságban mennyire működhetne, gondolom ha valami nem teljesen zombi értékeli ki, akkor gondolhatja, hogy nem 1 Ft-ot szeretnél keresni, hanem későbbi megbeszélés kérdése a fizetés.
Az említett helyzetben én egy olyan összeget írtam be, ami a jelenlegi fizetésemhez képest előrelépés lett volna, viszont nem a földtől elrugaszkodott, ott dologzó ex-kollégám szerint benne van abban a bérsávban, amit arra a pozícióra kifizetnének - ennek ellenére ha mondjuk többen is ennek a 80%-át jelölték meg, vagy sokkal több tapasztalatuk van, esetleg jobban menedzselik magukat, akkor nem csodálkozom, hogy nem jutottam túl a következő körön.
Új hozzászólás Aktív témák
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest