Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A másik meg az h hihetetlen hogy lenézik azt akinek nincs pénze fősulira vagy nem vették fel.
Egy fősulira bekerülni eléggé könnyű manapság, ha ez nem megy, akkor kétséges, hogy milyen szintű szellemi munkát tudsz végezni. Ha a pénz a gond, az persze más kérdés.
Nem azt mondom, hogy a felsőfokú papír szükséges ahhoz, hogy szellemi munkát végezz, de legalább egy alap szintű tudás (vagyis inkább szemlélet) meglétét jelzi.
Sok olyan embert ismerek, akik egyetem/főiskola mellett kezdtek el dolgozni, nem sikerült befejezniük, de közben jó szakemberekké váltak. 2-3 év és 1-2 munkahely után már nem számít a diploma, de ha valaki nem gyakornoki állást keres, akkor anélkül eleinte nehéz.
-
Mercutio_
félisten
Szerintem kicsit el vagy tájolva

Aki képezni akarja magát és gyakorlatot szerezni, az egyetem/fősuli alatt is megteheti, rengeteg lehetőség, laborok, Cisco akadémia, gyakornoki program, külföldi ösztöndíjak, erasmus program létezik, és a nagy IT/ICT cégek is keresik a fiatalokat, de sokan erre se veszik a fáradságot, csak majd az utolsó évben, vagy amikor végeztek kapnak észbe.
Az OKJ-s képzést pedig a 8 hónapos vagy még rövidebb kurzusok miatt nem veszik komolyan, meg mondjuk esélyes, hogy a legújabb technikákhoz nincs se laboruk, se megfelelő háttérbázisok
Ha ehhez hozzáveszed, hogy IT-ban a tudás egy tetemes része 2-3 év alatt elévül...anulu: Érdekelne melyek azok a cégek, akik mondjuk fizetnék egy MS / CISCO / ORACLE vagy hasonló képzési sor költségeit és a részvételt is biztosítják és milyen feltételek mellett

-
anulu
félisten
félreértés ne essék, nekem sincs főisk / egyetemi diplomám. 2x futottam neki az ELTE-nek, mind2x analízis miatt vágtak ki. utána kerültem be előző helyemre, ahol, amivel foglalkozni akarok a jövőben sokkal több infot / képzést kaptam. lehet komolyan szerencsém volt, mindenesetre egyáltalán nem hiányzik a diploma. majd 2-3 év múlva talán nekiállok valaminek, de ez még a jövő zenéje
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha ehhez hozzáveszed, hogy IT-ban a tudás egy tetemes része 2-3 év alatt elévül...