- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A másik meg az h hihetetlen hogy lenézik azt akinek nincs pénze fősulira vagy nem vették fel.
Egy fősulira bekerülni eléggé könnyű manapság, ha ez nem megy, akkor kétséges, hogy milyen szintű szellemi munkát tudsz végezni. Ha a pénz a gond, az persze más kérdés.
Nem azt mondom, hogy a felsőfokú papír szükséges ahhoz, hogy szellemi munkát végezz, de legalább egy alap szintű tudás (vagyis inkább szemlélet) meglétét jelzi.
Sok olyan embert ismerek, akik egyetem/főiskola mellett kezdtek el dolgozni, nem sikerült befejezniük, de közben jó szakemberekké váltak. 2-3 év és 1-2 munkahely után már nem számít a diploma, de ha valaki nem gyakornoki állást keres, akkor anélkül eleinte nehéz.
-
Mercutio_
félisten
Szerintem kicsit el vagy tájolva

Aki képezni akarja magát és gyakorlatot szerezni, az egyetem/fősuli alatt is megteheti, rengeteg lehetőség, laborok, Cisco akadémia, gyakornoki program, külföldi ösztöndíjak, erasmus program létezik, és a nagy IT/ICT cégek is keresik a fiatalokat, de sokan erre se veszik a fáradságot, csak majd az utolsó évben, vagy amikor végeztek kapnak észbe.
Az OKJ-s képzést pedig a 8 hónapos vagy még rövidebb kurzusok miatt nem veszik komolyan, meg mondjuk esélyes, hogy a legújabb technikákhoz nincs se laboruk, se megfelelő háttérbázisok
Ha ehhez hozzáveszed, hogy IT-ban a tudás egy tetemes része 2-3 év alatt elévül...anulu: Érdekelne melyek azok a cégek, akik mondjuk fizetnék egy MS / CISCO / ORACLE vagy hasonló képzési sor költségeit és a részvételt is biztosítják és milyen feltételek mellett

-
anulu
félisten
félreértés ne essék, nekem sincs főisk / egyetemi diplomám. 2x futottam neki az ELTE-nek, mind2x analízis miatt vágtak ki. utána kerültem be előző helyemre, ahol, amivel foglalkozni akarok a jövőben sokkal több infot / képzést kaptam. lehet komolyan szerencsém volt, mindenesetre egyáltalán nem hiányzik a diploma. majd 2-3 év múlva talán nekiállok valaminek, de ez még a jövő zenéje
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha ehhez hozzáveszed, hogy IT-ban a tudás egy tetemes része 2-3 év alatt elévül...