Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
Szerintem inkabb itt az a hir, hogy hivatalosan beall moge a Steam, amolyan vegyetek SteamDecket es jatszatok szurkezonaban mas konzoljatekkal
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Steam aruhazrol van szó.Szerk: slowpoke...
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Nem vicces, csak nem felreerted.
A Steam-re "jon ki" az emulator, az meg nem linux, hanem Valve proprietary cucc.Kevered a SteamDeck-es SteamOS-sel, ami (3.0-tol) Arch.
Ez hasonlo hir, mint peldaul: "XYZ Game" jovo honapban erkezik Steamre es Xboxra.
Tehat a platform/aruhazrol van szo, nem a SteamOS-rol. -
Komplikato
veterán
Xenoblade Chronicles első része emulátoron tetszőlegesen nagy felbontásban, élsimítással és HD textúra packkal (!) elég jól néz ki.
-
fatpingvin
addikt
kicsit viccesnek tartom ezt a "kijön rá" megfogalmazást... elvégre kb egy Arch linux alap az egész, az AUR-ban meg emlékeim szerint régóta ott van a dolphin.
GNGB lesz? -
nessh
tag
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Az eredeti wii controllerek és a balance board biztos megy, ezeket anno teszteltem. Én rendeltem vmi usb-s infrás cuccot hozzá, így hibátlanul működtek a controllerek.
Ilyesmi volt az infra neve:
MAYFLASH Wireless Sensor Dolphinbar -
válasz
Elvileg működik USB-n (gondolom átalakítóval is megy), csak a mappinget külön meg kell csinálni hozzá.
-
sinus1
csendes tag
Én régóta használom, az egyik legstabilabb és legjobb emulátor amivel dolgom volt. Linux alatt simán használtam a meglévő Wii irányítóm, a GC-s controllert (meg ugye a Classic-ot) pedig xbox controller helyettesítette prímán. Mind a Gamecube-os mind a Wii-s játékok nagyon szépek HD-sítve (természetesen csak ott ahol eleve jó volt a dizájn, az olcsó shovelware HD-ben is vacak).
-
tibaimp
nagyúr
Annó csak GameCube-ra jött ki a Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader. Nagyon mérges voltam, de most nem bánnám, ha meg tudnám venni PC-re itt a Steam-en!
-
dabadab
titán
válasz
Nem értem a kontrolleres kérdést: a drótnélküli PC-s Xbox360 vevő is kezel négy kontrollert, USB-sből meg annyit dugsz be, amennyit nem szégyellsz.
-
Low Noise
senior tag
Ha steamen, egybe gyúrva emulátorral lehetne venni Nintendo jàtékot akkor az érdekelne.
-
Pikari
addikt
válasz
Nekem az usb-s gamepadem se akar normálisan működni vele, úgyhogy semmi jóra ne számíts.
-
cinemazealot
addikt
Oké, valaki világosítson fel, mert nem vagyok képben a témában, de most felcsillant a szemem. Van egy Wii-m jó néhány játékkal, amik egészen új élményt jelentenének, ha natív 1080p felbontásban tudnám őket játszani. Jól értem, hogy ez az emulátor erre is alkalmas, ha a PC DVD olvasójába bedugom az eredeti Wii játék lemezét?Ha igen, mi a helyzet a kontrollerekkel? Némelyik játékhoz akár 4-et is lehetne használni, de ezek hogyan kapcsolódnak a PC-hez? Bluetooth-on?Szerk: hm... rágugliztam és úgy tűnik, eddig egy kő alatt éltem, mert most látom ezt először. Qrvajó!
A második kérdésem viszont továbbra is áll, de lehet, hogy arra is mindjárt találok választ:
Mi a helyzet a kábeles kontrollerekkel, pl. táncszőnyegekkel?
-
GodGamer5
addikt
Pont tegnap próbáltam telón meg pc-n is a Resi 4-et dolphin-al. Fullosan vitte mindkettő.
-
Pikari
addikt
válasz
Felesbandi #3 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy arra optimizálják, hanem arra, hogy ne szálljon el segfaulttal pár másodperc után.
-
Pikari
addikt
Az újabb verziói bugosak mint állat. a 2016-os 32 bites build még futott mindenen, és jól működött. Aztán ahogy áttértek 64 bitre, úgy működik egyre kevésbé a cucc. A linuxos és windowsos verzió phenom2 procival állóra fagy pár frame után. A xeonos gépemen csak a windowsos 64 bites változat működik. Mintha nem nagyon tesztelnék a releaseket, csak ész nélkül tolják bele a patcheket, fordítják és töltik fel a binárisokat, miközben még bétának se lehet nevezni azt, amit kiadnak.
-
S_x96x_S
addikt
Emulátorozásra a ZEN4 a legoptimálisabb ..
1.)
annó az AMD a Dolphin Emulátorral is szemléltette a ZEN4 IPC-t.
https://twitter.com/Dolphin_Emu/status/15644377146230906892.) És amúgy is az AVX-512 -t szeretik az emulátorok .. és a ZEN4 támogatja ..
és már annó megjósolták ..
"AVX-512 could make Valve's next generation Steam Deck an excellent emulation machine"
https://overclock3d.net/news/software/rpcs3_developer_explains_why_avx-512_is_important_for_ps3_emulation_and_more/1
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szoftverrel a Nintendo GameCube és Wii konzolja emulálható.
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest