- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Válts oktatót minél előbb!
Az idei évem nagy része ilyen-olyan járművek vezetésével és sok-sok vizsga letételével zajlott. Múlt7n végeztem, így már megvan a B, C, D kategóriás jogosítványom. Sokféle oktatóval és vizsgabiztossal találkoztam.
Egy valamit kell szem elött tartani!
Te fizetsz egy szolgáltatásért, ugyan úgy mint a közértben a kenyérért. Ha annak nem megfelelő a minősége nem vagy köteles megvenni.
Főleg a B kategóriásoknál van ez, hogy teljesen hülyére veszik a tanulókat.
De ez természetes. 8 éve mikor a B-t csináltam én is teljesen be voltam tojva, meg nagyon meg akartam felelni. Ez hülyeség. Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek.
Én pl. a D kategória rutinjánál kaptam egy 32éves buszt aminek a váltója teljesen hulladék volt, rükvercbe úgy kellett berugdosni és a 8 sebességből volt benne 4. Minden oktató bizonygatta, hogy ennek semmi baja. Az egyik buszsofőr srác meg megjegyezte, hogy ő úgy látja én nem akarom ezt igazán. Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez a busz átmenne egy műszaki vizsgán. Szóval higgadt voltam meg nem balhéztam csak egyszerűen nem adtam alább az álláspontomat és ennek hangot is adtam. Kaptam egy másik, nagyon jófej oktatót egy tuti, fitti, csilli-vili 250es ikarusal amin simán letettem zsinórban a vizsgáimat, a forgalmat 6 óra vezetés után és érdekes módon nem volt gondom a váltással. Mire meglett az utolsó vizsgám az elöző buszon széthullott a váltó.
Hozzátartozik, hogy buszokon teljesen másképp kell kezelni a váltót, mert ott 8-10m-es rudazatot mozgatsz a váltókarral.
Szóval lapárta az idegbeteg oktatóval!
És kalap szar!
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Túra és kirándulás topic
- Synology NAS
- Horizon: Zero Dawn
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Chrome
- Home server / házi szerver építése
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest