Keresés

Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

válasz tusi74 #2193 üzenetére

Válts oktatót minél előbb!
    Az idei évem nagy része ilyen-olyan járművek vezetésével és sok-sok vizsga letételével zajlott. Múlt7n végeztem, így már megvan a B, C, D kategóriás jogosítványom. Sokféle oktatóval és vizsgabiztossal találkoztam.
    Egy valamit kell szem elött tartani!
    Te fizetsz egy szolgáltatásért, ugyan úgy mint a közértben a kenyérért. Ha annak nem megfelelő a minősége nem vagy köteles megvenni.
    Főleg a B kategóriásoknál van ez, hogy teljesen hülyére veszik a tanulókat.
    De ez természetes. 8 éve mikor a B-t csináltam én is teljesen be voltam tojva, meg nagyon meg akartam felelni. Ez hülyeség. Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek.
    Én pl. a D kategória rutinjánál kaptam egy 32 :Y éves buszt aminek a váltója teljesen hulladék volt, rükvercbe úgy kellett berugdosni és a 8 sebességből volt benne 4. Minden oktató bizonygatta, hogy ennek semmi baja. Az egyik buszsofőr srác meg megjegyezte, hogy ő úgy látja én nem akarom ezt igazán. Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez a busz átmenne egy műszaki vizsgán. Szóval higgadt voltam meg nem balhéztam csak egyszerűen nem adtam alább az álláspontomat és ennek hangot is adtam. Kaptam egy másik, nagyon jófej oktatót egy tuti, fitti, csilli-vili 250es ikarusal amin simán letettem zsinórban a vizsgáimat, a forgalmat 6 óra vezetés után és érdekes módon nem volt gondom a váltással. Mire meglett az utolsó vizsgám az elöző buszon széthullott a váltó.
    Hozzátartozik, hogy buszokon teljesen másképp kell kezelni a váltót, mert ott 8-10m-es rudazatot mozgatsz a váltókarral.
    Szóval lapárta az idegbeteg oktatóval!
    És kalap szar!

• rup1u5

nagyúr

válasz hobizoli #1083 üzenetére

és jogsid van már?:DDD

nekem ebben a hónapban meglesz buszra is. :C

Aktív témák