- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem azokhoz szól, akik nemrég (egy-két hónapja) igényelték az első jogosítványukat. Hány nap alatt kaptátok meg? Itt le lehet követni, hogy milyen státuszban van éppen az igényelt jogosítvány. Ez az öt státusz van tudtommal:1. feldolgozás folyamatban van
2. kiállítás jelenleg folyamatban van
3. elkészült és továbbításra került
4. okmány átvehető
5. okmány átvételre kerültNekem jelenleg hétfő délután óta a 2. státuszban van. Nektek mennyi idő telt el a különböző állapotok között?
Szerintetek van rá esély, hogy még a héten átvehessem? (Kormányablakban veszem át) Ott azt mondták, hogy 8 nap a határidő. Van, hogy ez kevesebb egyáltán?Bocsi a sok kérdésért de már nagyon izgatott vagyok
-
Yasuo
aktív tag
Erről hallott már valaki valamit? Mennyi az igazságalapja?
Mert én most vagyok benne éppen a jogosítványszerzésben, és lassan jönne ez az elsősegélyes rész is. Igazából örülnék neki, ha nem kellene ezt is megcsinálni, az autósok nagy része úgyis elfelejti időközben az ott tanultanak. -
Yasuo
aktív tag
Na én ma voltam kresz vizsgázni, szerencsére sikerült, 75 ponttal.
Tényleg ugyanazok a kérdések, mint E-titánban. Ha minden jól megy már mehetek vezetni a héten! -
Yasuo
aktív tag
Na én most ott tartok, hogy végeztem e-Titánon a tananyaggal, és várok vizsgaidőpontra. Közben folyamatosan csinálgatom a próbavizsgás részt, és szerencsémre elég jól megy, eddig kb 10-szer csináltam, de mind 70 pont felett lett. Vizsgán a kérdések mennyire hasonlítanak az e-Titános kérdésekre? Ha mindennap gyakorlom vizsgáig, akkor nem nagyon érhet meglepetés? Nektek az otthoni próbavizsgákhoz képest mennyire sikerült jól az igazi vizsga?
-
Yasuo
aktív tag
válasz
sityupityu #14409 üzenetére
Áhh, köszönöm szépen, már értem!
Tényleg könnyen be lehet nézni, ha nem figyel kellően az ember... -
Yasuo
aktív tag
válasz
Andris837 #14403 üzenetére
Köszi, már valamennyire kezd tisztulni a kép, de még maradt egy-két kérdésem ezzel az egésszel kapcsolatban.
Elvileg az oktatóm, és én kapunk egy e-mailt, ha befejeztem a tanulást. A tanulás befejezése arra értendő, mikor minden fejezetet, modul végignyomattam, vagy akkor ha a legvégső próbavizsgám is sikerült? A végső próbavizsga előtt elérhető a vizsga-gyakorlómodul? -
Yasuo
aktív tag
Andris837, SUPREME7
Köszi a válaszokat! Én is iskolához vagyok beosztva, úgyhogy gondolom nekem is majd szólnom kell az oktatómnak, hogy vizsgázni szeretnék. Ha a legvégén véletlenül elbukok a próbavizsgán akkor utána próbálhatom újra, ugye?
Egyébként tök jó, hogy pont ma reggel 8-tól este 8-ig karbantartják az oldalt, nem értem miért ne lehetne inkább hétköznap, na mindegy.. -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Azokhoz szól most legfőképpen a kérdésem akik az elméletet e-Titánon keresztül csinálták. Ti mennyi idő alatt végeztetek az egész megtanulásával? Van olyan, hogy minimum tanulási idő? Tehát, hogy pl 1 hétig minimum kell tanulni, annál hamarabb nem lehet befejezni. Vagy akár ha valaki akarja 3 nap alatt is végezhet vele?
A másik, hogy ti mennyi időre rá kaptatok vizsgaidőpontot?
Köszi előre is! -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég múltam el 16,5 éves és úgy döntöttem, hogy elkezdem autóra a jogosítványt. Elég sokféle információt látok a neten és hallok az ismerősöktől. Most jelenleg így tudom:
-16,5 el lehet kezdeni a tanfolyamot, valamint a tanulást
-17 éves kor előtt 3 hónappal meg lehet csinálni az elméleti vizsgát
-17 évesen meg lehet csinálni a forgalmi vizsgátTehát 17 éves korom előtt is csinálhatom majd az órákat, vagy csak ha elmúltam? Akár már a 17. szülinapomon is megcsinálhatom a forgalmi vizsgát?
Másik kérdés: Ha meg szeretném csinálni a B-s jogosítvány után 125ccm-s motorra a jogosítványt, akkor elég az úgynevezett B125-s kiegészítő jogosítványt megcsinálnom? Ez kb mennyibe kerül, és mennyi idő alatt lehet megcsinálni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest