Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz Gergello #1954 üzenetére
Well, ez a ''baromság'', ha megfelelő kulcsszavakkal keresed, így néz ki:
Aki első alkalommal szerez vezetési jogosultságot, annak a vezetői engedélye a kiadás időpontjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül. A kezdő vezetői engedély minősítést bejegyzik a jogosítványba. A kezdő minősítést a két év elteltével a jogosult kérelmére törlik, kivéve ha a minősítést a lejárat előtt meghosszabbították. A kezdő vezetői engedély minősítés ''kétéves'' időtartama:
- a szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott eltiltás,
- a vezetői engedély ideiglenes visszavonásának leteltét követően
újra kezdődik.
Kezdő vezetői engedéllyel nem vontathatunk pótkocsit és egyéb vontatmányt (elromlott járművet lehet).
Motorkerékpáron pedig nem szállíthatunk személyt.
Persze lehet olyan is, hogy valaki csak kísérővel vezethet. Ebben az esetben a 12. mezőben (Korlátozások kódaj) fel van tüntetve a kategória mellett.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz Gergello #2339 üzenetére
Citroen Xm, vagy Opel Omega Kombi? utóbbi sztem nagyobb mint az A8-as kombija. Várom jerry311 mit szól ehhez
Amiben tanulok(tam) viszonylaj zsír új volt (Yaris). Harapott a fék mint a disznó, igaz nem fejeltem le az üveget mint a BX-ben, de azért erős volt. Kuplung, viszont szar. a végén lassan jött föl, mindíg engedni kellett egy picit, hogy magátój jöjjön, különben gázadásnál lehetett hallani ahogy csúszik."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
CyB0RG
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- OTP Bank topic
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kupon kunyeráló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest