- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz
revcsongor #7974 üzenetére
Hali!
Nállunk a következő képpen történt:
-bementél, személyi leadása, 1 papír kitöltése a személyes adatokkal.
-Stabil oldalfekvés és ujraélesztés bemutatása
-Tétel huzás és elmondás
-puszi, köszönésA 8.ai forgalmi vizsga elmaradt mert tönkre ment az ablaktörlő és mivel esett az eső így nem lett volan anynira izgi. Vizsgázhattam vna egy idegen autóval de inkább kihagytam.
Új időpont: dec. 16 08:00
Fosok eléggé...Elötte lévő napon vezetek még egyet de hát...
Szerintetek ha esetlegesen összejön akkor megérkezik 24.-éig? -
fullextra
tag
válasz
tételt húztunk, srác akivel bent voltam elkezdte a kötelező lélegeztetéssel, majd félperc után szólt a vb., hogy biztos elfáradt vegyem át.
nekem kellett még egy sokkos fektetést, meg egy rautekes autóból való kihúzást produkálnom...
ha akart volna, se tudott volna belém kötni....~2perc volt maga a vizsga, +2 amíg írták a papírokat.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Én javaslom az óravételt. Nem nagy szám, de azért tényleg illik tudni alap dolgokat. Ne akarjunk átesni rajta. Hátha engem kell egyszer kihúzz a kocsiból. Szeretném, ha szabályosan csinálnád.
Ennyi szociális felelőssége szvsz mindenkinek kell legyen.
-
saguaro
tag
válasz
Bemész, kihúzol egy tételt, elmondod a tartalmát, bemutatod a lélegeztetést, vagy a stabil oldalfekvést, kalap-kabát.
Könyvből nagyon nehezen, netes videókból+könyvből annál inkább, de érdemes elmenni legalább 1 órára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest