Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
proper
őstag
válasz
TooFoonX #359 üzenetére
A kérdés nem lett megválaszolva csak nyomatod mit mennyiért vettél meg
tőlem jöhet akármennyiért is de ha az eladó “fogyatékos”
és nekem vevőként kell nyomoznom, kérdéseket feltennem
akkor a jelenlegi válaszod az minden csak nem segítségde a helyzet az hogy még azóta sem kaptam terméket mert nem tudta feladni
hol ezért hol azért
a jelen állás az hogy szerintem ha leütök egy terméket a jófogáson akkor én megadom az adataimat a jófogás oldalon
az eladó elfogadja és megadja ő is az adatait és indulhat a futár
Ezzel szemben emberünk el keveredik a GLS oldalára és elkezd futárt rendelni elvileg el utalta a futár költséget a glsnek 3300ft
akkor nézzük azt hogy jófogás oldalán 2700ft amit az utánvétes fizetés után vonnak le a vételárból 40kg ig és baromi nagy terjedelem melett
és ezért tettem fel itt kérdést hogy miért lesz már újra csomagolva hogy kisebb legyen 3300 mert előtte 4000 felett járt már egy 3kg csomag
eléggé ellentétes dolgok történnek vagy valaki csak szórakozik velem
pénzembe még nem került így jelenleg jót szórakozok rajta -
TooFoonX
csendes tag
Én most fizettem a négyezres cuccért utánvéttel 7335 Ft-ot... De ez a Jófogást kihagyva, a Magyar Posta csomagszállítás volt. Az nem tudom, hogy a feladó bevitte a csomagot a postára, vagy háznál vették fel. Ettől is függ a díj, meg az összegtől, meg attól, hogy a Posta számlaszámra küldi a beszedett össszeget, vagy kiviszik házhoz kp-ban. Fizesd ki és örülj, hogy az eladó egyáltalán hajlandó így küldeni a cuccot...
-
proper
őstag
Üdv
kérdésem lenne ami a következő
szeretnék venni valamit jófogáson, az eladó megemelte az árát 2700-al és bekapcsolta a háztól házig dolgot
el is indítottuk a háztól házig folyamatot de felhívott az eladó, hogy mikor elkezdte kitölteni a csomag adatait már lassan 4000 költségnél jár a 2700 helyett
ez csak a GLS oldala miatt van és ténylegesen csak a 2700 lesz levonva neki? Mert ez így érdekes kicsit meg fél hogy bukik a dolgon ezért vissza is vonta egyenlőre -
TooFoonX
csendes tag
válasz
alias_bobo #207 üzenetére
Talán hűvösre került a csaló: [link]
-
TooFoonX
csendes tag
Egy csalóval kevesebb!: [link]
-
TIT
veterán
Mozillával nem tudok belépni,hiába nyomok a belépésre meg se mozdul.
-
salieri29
csendes tag
Régen felvan jelentve , kb 4 hónbapja ....azóta semmi . Igen bőncselekmény . többrendbeli , és ? mit tudnak tenni ? jelek szerint semmit !
Igen én vagyok a hülye utaltam , pedig nem ma kezdtem , nagyon profi volt ....
dehát csata után bölcs a magyar .A nyomózó azt mondta 3 havonta megtudja újítani a nyomozás időtartamát , mivel elég szövevényes az ügy , az már biztos megtörtént , de látom az emberem azóta is aktiv ,(más telószám de a sallang ugyanaz , meghát kitudja mire állt még rá ..... lehetetlen elkapni . szerintem .
lehet egy volt besokalt nyomozó, és pontosan tudja hogy mennek a dolgok ? nincs esélyünk . nem szabad utalni , ha annyira kihagyhatatlannak is érzed elkell engedni .......
-
totharpad
újonc
Az alábbi számlaszámokkal károsítja az embereket Kolozsvári Imre Dávid:
Kolozsvári Imre László - 11773384-02878931
Kolozsvári Imre Dávid - 10101243-12898200-01006007Jófogásos kamu fiókokból, facebook marketplacen videókártyákat árul, pénzt átutalod neki aztán se kártya, se pénz.. Heteken keresztül csak kifogások, hazudozások, aztán rájössz, hogy palira vett, kéred vissza a pénzed, amit megint csak ígérgetések öveznek, zaklatod sokáig, de pénzt nem látsz, csak 3 hónapba 1x a kicsalt pénzed egy töredék részét, azt is csak azért, hogy rendőrségen ne tudd feljelenteni.
Ha átejtett, küldj egy emailt a totharpad9110@gmail.com email címre, hátha tudjuk egymást segíteni.
-
salieri29
csendes tag
válasz
Veleczki77 #341 üzenetére
Új telefonszám , de atöbbi ugyanaz ......
[link]
-
Veleczki77
csendes tag
Egy biztos! 10-ből 8 alkalommal csalóba futottam bele az oldalon. Először kedves,segítőkész majd mikor kibököm hogy személyesen megyek a cuccért hirtelen eltűnik a sunyiba. A Marketplace se jobb,mert ott meg minden kamasz átveréssel próbál egy kis zsebpénzhez jutni....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest