- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolek02
lelkes újonc
Korábban regisztráltam Proton fiókot, a jelszókezelőjét akartam használni. Végül is nem használtam, hanem a Bitwardennél maradtam. Úgy emlékszem a protonpass-ból töröltem minden adatot és a fiókot is.
Tegnap gondoltam át állok és újra kipróbálom. Új fiókot akartam létrehozni, de azt az üzenetet kaptam, hogy ezzel az email címmel már létezik fiók. Hát jó, akkor kérek jelszó emlékeztetőt. Akkor pedig azt írta, hogy nem létezik ilyen felhasználói fiók.
Valaha ezzel az email címmel tudok még proton fiókot létrehozni? Vagy egy másik email cím segít csak? -
Lolek02
lelkes újonc
Androidos telefonon az mitől függ, hogy a Bitwarden egyes alkalmazásoknál felajánlja a kitöltést vagy mentést, van ahol pedig nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest