- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Winen kell egy asztali kliens, plusz kell a böngésző bővítmény. Androidon meg egy app kell. Az átláthatatlanság az szerintem szubjektív, két éve használom, nekem teljesen logikus és nagyon jól kezelhető.
Amit szeretek benne, hogy az adatbázis a saját nasomon van, nem egy külső szerver tárolja. Persze lehet megadni pár felhőt is mentési helynek.Ahhoz, hogy hozzáférjen valaki a jelszavaimhoz, meg kell szerezni a safeinclod pw-t, és a nas pw-t is.
Ami még jó, hogy egyszeri költsége van. Winre ingyenes, androidra kell megvenni a pro-t, ha akarom szinkronizálni az eszközök között az adatokat. Ha jól rémlik, valami 1500ft volt akcióban.
Amit hiányolok belőle, az a kétfaktoros belépés. -
Tosee
őstag
Jelenleg én is ismerkedem vele (előtte lastpass volt). Tetszett ez a funkció, de sajnos Bitwardenben kicsit másképp van (vagy csak nem jöttem rá, hol lehet bekapcsolni / előcsalni)!
Szóval az adott weboldalon ha fel van oldva a széf, és rákattintasz a böngészőben az ikonjára (Fül / TAB), akkor látod, hogy milyen adatokkal tudsz bejelentkezni a weboldalra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest