Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cheatergs

senior tag

Halisztok!

A hirdetésfeladás frusztráló.

Legértelmetlenebb a kötelező képfeltöltés.
    Momentán egy hűtőt keresek, aminek mind1 a kinézete. Ez esetben miért kell elszúrnom az időt illusztrációs képek vadászásával a netről, amiket aztán töltögethetek le a gépemre, mivel ráadásul még linkelni sem lehet?
    Legalább a keresésnél mentesíthetnétek ez alól a hirdetőt, amennyiben nem konkrét termékről van szó.

Másik problémám a menük manuális kitöltése, azaz a régi görgetőlista eltüntetése (város). Miközben ott van az, csak be kell írni a betűket. Akk miért nem elég a kattintás, mint anno?

A "Kategória" menüpont meg visszakerülhetne a feladás aljáról a tetejére, mint legfontosabb szempont.

[ Szerkesztve ]

Mindig minden mindegy

• cheatergs

senior tag

Halisztok!
    Nem tudom mennyire szándékoztátok véglegesnek megtartani, de ez a piros-szürke főoldal irritáló. Élesen elüt az eddigi sárga-szürke-bézs-kombótól, mintha vmire fel akarnátok hívni a figyelmet.
    Másrészt ilyen a májerkedő gamer-szájtokra jellemző, ami meg egy szakmai honlaptól távol áll.
    Az ikonok és gombok "domborítása" szintén elveszett, így a színek egységesen rikítóak, mintha téglalapokból állna az egész.

Én ellene vagyok, hogy ilyen maradjon az oldal, mert a szememet bántja, ami miatt minél kevesebb időt akarok ott tölteni (semmi türelmem böngészni a hírek között).

Eredetileg nem akartam írni, de miután a Tesztek rovat is ilyen, így már nem álltam meg.

Mindig minden mindegy

• cheatergs

senior tag

Hellósztok!
    Nem hiszem, hogy bug, hanem megváltoztattátok, ezért írom ide.

A "tesztek->rovataink (processzor/videókártya stb.)->összes cpu/vga stb. teszt" találatoknál a Keresés funkciónál eddig megadtatok egy legördülőmenüt, ahol évenkénti bontásban lehetett választani. Ez most kikerült, holott óriási segítség volt keresésnél.
    Pl. keresek valami csúcsproci cikket, de csak annyit tudok, hogy valamikor 2005-2006 környékén találom meg. Ráklikkelek az egyik évre, kiadja az akkori teszteket, egy gördítés és ott van v nincs. Utóbbi esetben megyek egy évvel feljebb. Lehet, még egy másik teszt is felkelti a figyelmemet közben, így annyival is többet olvasok nálatok.
    Jelen pillanatban a kettőnél korábbi évekre eljutni sem lehet (vagy nagyon eldugtátok). Ugye, nem töröltétek le a teszteket?

Ezt egyszer már megcsináltátok valamelyik motorváltásnál, szerencsére utána visszakerült a funkció.

Mindig minden mindegy

Új hozzászólás Aktív témák