- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
omikron23
senior tag
Minél többet nézem az oldalt annál kevésbé jönnek be a színek, hosszabb távon nagyon zavaró.
Pl.:
- Bejelentkezés után a narancssárga szöveg, ill. zöld ikon kombináció... (zöld: #6B632F) (narancs: #F96900)
- A kiemelt hirdetések háttérszíne ( #F6EFCF)
- A lábrészen található zöldes színátmenet ( #938D3B)...
és még sorolhatnám...Ami még nagyon elüt az egész oldaltól, és látszik, hogy nem ide találták ki, az a hirdetés képeinél lévő képgaléria... (kis kék nyilacskák, sötétszürke, meg még sötétebb szürke háttér)
Nem illik bele az összképbe... Vannak ennél sokkal szebb megoldások...A fent leírtak az én ízlésemet tükrözik, és előfordul, hogy másnak tetszik az, amit én kifogásolok, mégis úgy látom, hogy pár színkód módosításával sokkal tetszetősebb lenne a végeredmény. Használhatnátok az új, harsány színek helyett a régi oldalról vett színeket, így talán mindenki kicsit otthonosabban érezné magát az új oldalon...
-
omikron23
senior tag
Amikor beállítom az UP időzítést, az "Időzítés beállítása " gomb elcsúszott pár pixelt felfelé, így látszik az alatta lévő gomb teteje is...
-
omikron23
senior tag
Az "archiválva", "jegelve", "ideiglenesen felfüggesztve" és a "kitiltva" pecsétek túl zavaróak, hasznos információkat is kitakarhatnak, lehetnének inkább vízjelszerűek...
-
omikron23
senior tag
Pár sorban elmondanám a véleményemet. Tudom, könnyű bírálni más munkáját, ezért az elején leszögezném, hogy mindezt építő kritikának szánom, és nem akarok vele senkit megbántani. Látszik, hogy rengeteg munka áll az oldal mögött.
Tetszik, hogy egy csomó új funkcióval bővült az oldal, és idővel mindent meg is lehet találni, igaz nem a megszokott helyen...
- ...viszont ami nagyon nem tetszik... (és ez volt a legtöbbeknek a baja az előző verzióval is) ... az a kinézet. Miért nem lehetett egy kicsit ízlésesebben összeválogatni a színeket, miért kell még mindig ezt a zöldes, sárgás-barnás, nem is tudom milyen színeket erőltetni...
- ... a körök a fejrésznél... Először megörültem, hogy száműztétek, de a (nem is olyan) kis + jelre kattintva ismét előbukkantak...
- ami még zavaró számomra, (és ezzel be is fejezem) az a felső részen lévő "Keresés", "Böngészés" valamint "Hirdetésfeladás" linkek alatt található "nyilak". Egyrészt túl nagyra sikeredtek, másrészt a működése nekem épp fordítottan lenne logikus. Az aktuálisan kiválasztott link alatt lenne, a többi alatt nem. Mellékelek képet így talán érthetőbb, miről beszélek...
-
omikron23
senior tag
RSS linkre kattintva az XML forrás jön be...
-
omikron23
senior tag
Kicsit szétesett az alja...
Link >>>
Op. rendszer: Win7 x64
Böngésző: Google Chrome Verzió: 27.0.1453.110 mUgyanez a hiba fennáll Opera, Firefox és IE10 alatt is... Mindegyik böngészőből a legfrissebb verziót használom.
-
omikron23
senior tag
Szerintem most így hirtelen felindulásból mindenki jól kipanaszkodja magát, de az oldal összetettségére való tekintettel kellene egy kis időt hagyni a hibák és a kinézet javításra is...
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
Szerintem velem együtt sokan várták, hogy mi lesz a kedvenc hirdetési oldalunkkal...
"Kicsit" radikális lett a változás...
Az új design sajnos a funkcionalitás kárára ment. A kinézettel még csak-csak megbarátkozna mindenki egy idő után (vagy nem), de ez a váltás egyszerre kicsit sok lett. Az új megjelenés nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket sajnos.Az látszik, hogy sok munka áll az új rendszer mögött, de szerintem nem igazán lett átgondolva ez az egész. Mivel már több éve foglalkozom én is weboldalak tervezésével, kicsit más szemmel nézem az oldalakat, mint az "átlag" felhasználó, és sok dolgot találok túlzónak... Jobb lett volna egy egyszerűbb, kissé letisztultabb design. A háttérként használt kép 1354x592 px-es mérete pedig szerintem indokolatlan, és nem is a legszebb megvalósítás.
Sajnos hasonló érzés kerített hatalmába, mint amikor az iwiw oldal kapott új külsőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged