- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
válasz
Sk8erPeter #2398 üzenetére
a delegate tényleg műxik így !
az on nem tudom miért nem működött, pedig amíg kipróbáltam kicseréltem a jquery-t és nem is nyavalygott, hogy nem ismeri a függvényt, hanem csak nem jól működött. -
wolandino
tag
válasz
Sk8erPeter #2395 üzenetére
Live-al úgy néz ki, hogy működik!
a többivel nem.Köszönöm
-
wolandino
tag
válasz
Sk8erPeter #2395 üzenetére
bár nekem 1.6.2-van, megpróbáltam 1.7-el, a függvénnyel, amit írtál, de nem javult meg a dolog sajna:S
-
wolandino
tag
válasz
Sk8erPeter #2393 üzenetére
azt hiszem nekem tanán a 2.) irányában kellene mennem.
egyébként az összes checkboxot jqueryvel teszem fel, és vannak ugyanolyan id-jűek(css miatt), de nem aszerint nem tudok hivatkozni rá. ugyanis valójában nem id alapján hivatkozom, hanem
$(":input").click(function () {...
na ez a közben bedobott checkboxokat nem veszi figyelembe...szívesen feltenném, de túl nagy a kód, még egyszerűsítve is...
-
wolandino
tag
sziasztok,
kicsit összetett problémám van JQueryvel, de megpróbálom összeszedetten megfogalmazni.
Van egy oldalam, amibe az oldalbetöltésnél bedobálok checkboxokat, majd meghívok pár javascript függvényt, amelyek újabb checkboxokat dobálnak az oldalra. Azt vettem észre, hogy az így behúzott checkboxokra már nem tudok hivítkozni jqueryvel pl $("#id") nem műxik.
Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám áthidalni a problémát, sajnos az nem megoldható, hogy már az elején betegyem az összes checkboxot, mert ezek változnak sajnos.Köszönettel,
W. -
wolandino
tag
válasz
Sk8erPeter #2375 üzenetére
Igen, én is ismerek egy csomó ilyen oldalt, de az ördög a részletekben bújik meg, ezért kellene, hogy olyan írjon, aki használt már valamit és tud annak a szolgáltatásairól képet festeni
Ezekből a leírásokból nem derül ki, hogy az egyes szolgáltatások kombináltan mennyire testreszabhatók, illetve pl. konkrétan hogy néz ki egy excel export, csak annyi, hogy van-e benne valamilyen, vagy nincs...elsőre nekem a datatables is tökéletes megoldásnak tűnt.
Autós hasonlattal a fedélzeti computer sem biztos, hogy ugyanazt jelenti a Bentley és a Suzuki esetén -
wolandino
tag
Sziasztok!
Egy táblázatmanipuláló JQuery, esetleg JavaScript plugint keresek.
Kipróbáltam a Datatables-t, de több bajom is van vele.1. A php,excel, stb export gombjai nem megfelelően jelennek meg linuxos környezetben chrome böngészővel.Ez azt hiszem azért lehet, mert flash fájlt haszál ehhez a datatables, vagy nem jól van megírva az a függvény, ami a flasht használja, nem tudom :s
2. Ennél nagyobb baj, hogy az excel export sokkal "bénábbra" sikerült, mint amit korábban php-val produkáltam, ezen kívül headerben kell megadni, hogy mi legyen a fejléc, ami mindig a táblázat header részének utolsó sora, így a fölötte lévő sorok elvesznek exportkor. A legnagyobb baj viszont, hogy utána még elég komoly formázásra szorul az excel, ami számomra nem felel meg.
Valami olyan plugint keresek, ami hasonlóan bő szolgáltatással rendelkezik, mint a datatables, de jobb böngészőtámogatással és jobban testreszabhatók a funkciói...
Köszönettel,
W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged