- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
ismerkedünk csak egy JS-el, egy udemy-s oktatáson vagyok túl. Most gyártom az első saját projektet, a logikai rész az ok, de az UI-val most elakadtam.
Röviden: egy szótanuló program, szépen szétszedve 3 kontrollerre (adatok, ui, logika). Eddig js alert-al írta ki, hogy jó e a szó vagy nem. Ezt most lecseréltem egy html kódra (Bootsrap alert). Megjelenik a szöveggel, egy ok gomb van rajta, amit megnyomva eltűnik.
a controller osztályban van egy checkWord metódus, és az meghívja ezt jó vagy rossz válasz esetén is. Amíg egy
alertírta ki ezt, nem volt gond, mert megakadt a végrehajtás, ok gomb megnyomásáig, itt viszont kéri a következő szót.Valami olyasmi kéne, hogy amikor ez info sáv "Ok" gombját megnyomom, akkor eltűnik + plusz ilyenkor ad vissza valami értéket, és a controller osztály addig itt várakozik.
Milyen résznek nézzek utána?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
nem biztos, hogy ide illik:
valami konyhakész megoldást keresnék olyan javascript kódra, ami csv fájlból gantt diagrammot rajzol. Interneten rengeteg van, van esetleg valakinek jó tapasztalata valami ilyesmivel?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
igazából egy használatra kész scriptet keresek, hátha valaki tud ilyet ami neki bevállt:
egy sorba egymás mellé kellene 4-5 kis képet (120x160 px kb) megjeleníteni, scrollozzon autómatikusan körbe, és legyen valami nagyítás funkció, ha valamelyikre kattintok. Tud eseleg valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Atazerveztem kicsit a kodot, ugy oldottam meg vegul csak most neztem meg ujra a bs alertet