Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Köszönöm a segítségeket.
-
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jajj de ez már ilyen jquerys borzalom, amiből még annyit se értek.
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket. -
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezt már megtettem, csak az a baj, hogy annyi van, mint a nyüves. Van vagy 15 js fájl és szinte majdnem mindben van ilyen időzítő függvény.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon értek a javascripthez, de azt nagyjából sejtem milyen irányban kell keresgélnem.
Van ez a csodálatos honlap, hogy mno.hu. Ennek megvan az a jó szokása, amit rettenetesen utálok, hogy ha órákig meg van nyitva, akkor automatikusan lefrissül és ha pl. cikket olvastam és mondjuk elkattintottam máshová vagy vmi elterelte a figyelmem, mire visszatérek már le is frissült.
Van egy olyan sejtésem, hogy a millió js fájl egyikében rejtőzik az a settimeout függvény, amit keresek, csak kérdés, hogy melyikben. Az időtartamra sem tudok rájönni.
Régen ezt megoldották egy meta refresh taggel, aztán kész, ahhoz volt meta refresh blocker, de gondolom javascriptnél nem ilyen egyszerű a helyzet.
Ha valaki esetleg tud segíteni, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket.