Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Köszönöm a segítségeket.
-
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jajj de ez már ilyen jquerys borzalom, amiből még annyit se értek.
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket. -
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezt már megtettem, csak az a baj, hogy annyi van, mint a nyüves. Van vagy 15 js fájl és szinte majdnem mindben van ilyen időzítő függvény.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon értek a javascripthez, de azt nagyjából sejtem milyen irányban kell keresgélnem.
Van ez a csodálatos honlap, hogy mno.hu. Ennek megvan az a jó szokása, amit rettenetesen utálok, hogy ha órákig meg van nyitva, akkor automatikusan lefrissül és ha pl. cikket olvastam és mondjuk elkattintottam máshová vagy vmi elterelte a figyelmem, mire visszatérek már le is frissült.
Van egy olyan sejtésem, hogy a millió js fájl egyikében rejtőzik az a settimeout függvény, amit keresek, csak kérdés, hogy melyikben. Az időtartamra sem tudok rájönni.
Régen ezt megoldották egy meta refresh taggel, aztán kész, ahhoz volt meta refresh blocker, de gondolom javascriptnél nem ilyen egyszerű a helyzet.
Ha valaki esetleg tud segíteni, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amatőr csillagászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket.