Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Köszönöm a segítségeket.
-
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jajj de ez már ilyen jquerys borzalom, amiből még annyit se értek.
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket. -
cocka
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezt már megtettem, csak az a baj, hogy annyi van, mint a nyüves. Van vagy 15 js fájl és szinte majdnem mindben van ilyen időzítő függvény.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon értek a javascripthez, de azt nagyjából sejtem milyen irányban kell keresgélnem.
Van ez a csodálatos honlap, hogy mno.hu. Ennek megvan az a jó szokása, amit rettenetesen utálok, hogy ha órákig meg van nyitva, akkor automatikusan lefrissül és ha pl. cikket olvastam és mondjuk elkattintottam máshová vagy vmi elterelte a figyelmem, mire visszatérek már le is frissült.
Van egy olyan sejtésem, hogy a millió js fájl egyikében rejtőzik az a settimeout függvény, amit keresek, csak kérdés, hogy melyikben. Az időtartamra sem tudok rájönni.
Régen ezt megoldották egy meta refresh taggel, aztán kész, ahhoz volt meta refresh blocker, de gondolom javascriptnél nem ilyen egyszerű a helyzet.
Ha valaki esetleg tud segíteni, megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem azért nem értem, mert nem tudnám megérteni, hanem mert nem ismerem a függvényeket.