- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, ezt én is de tudom utálni, régen ilyet a prog.hu is csinált, hogy automatikusan frissült a lap, de nem csak frissült, át is irányított, így hiába volt későbbi olvasásra félretéve pár cikk, ránéztem egy idő múlva, és már csak a címlapot láttam. Gratula annak, aki kitalálta...
Írtam is nekik levelet ezzel kapcsolatban, hogy emiatt szoktam le a cikkjeik olvasásáról, hogy azóta is van-e ez a jelenség, fogalmam sincs, mert tényleg nem olvasom őket.
A kérdésre amúgy most érdemben nincs időm reagálni, de látom, kaptál már ötletet, csak hát JS-hez értés nélkül nehéz lesz ezekkel bármit is kezdeni... Amivel hozzákezdhetnél, az az, hogy megnyitod a webfejlesztő panelt, és az ottani keresővel minden, oldalról letöltött forrásban elkezded keresgélni (Blink-alapú böngészőkben (pl. Chrome, Opera) a Ctrl+Shift+F segítségével!) az említett "setInterval" és "setTimeout" szavakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest