- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow #160 üzenetére
onchange csak azutan csinal akarmit is, miutan levettem a fokuszt az inputrol (lp mellekattintok), amig irok bele meg sem nyekken
meg az elozot szerkesztgettem: miert vicces?
szerk.: hat ez nekem magas: amit linkeltel, ott is onkeyup van, viszont ott mukodik, nalam nem
szerk2.: pfffff - ha onkeyup-ra fuggvenyt hivok, ami megkapja a this.vaule-t, akkor nem mukodik, mert az epp leutott billentyut nem szamolja bele, ha viszont beleirom az ertekadast, akkor jo - hogy van ez?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow #157 üzenetére
az a baj, hogy ez is ''lemaradasban'' van
ertem ezalatt azt, hogy az input erteket (value) meg nem valtoztatja meg az onkeyup esemeny bekovetkeztekor
nekem arra lenne szuksegem, hogy amikor beirok egy karaktert az input mezobe (text tipusu), akkor pontosan az jelenjen meg mashol is (illetve pontosan azzal kellene kiegeszitenem valamit, ami akkor az emlitett inputben van)
Bővebben: link a hol keressek-et tedd az utolsora (a forumtemaban) es kezdj irni a mely temaban melletti inputba
az also readonly input mindig egy karakterrel le van maradva....
letezik erre megoldas html+savascript komboban?
szerk.: na az kell nekem, ami a linkeden van: amint beirom, hogy mi legyen a repkedo szoveg, meg is valtozik
egyebkent mi a vicces benne? nem ertek a html-hez (a js-hez meg megkevesbe)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest