- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow
üzenetére
onchange csak azutan csinal akarmit is, miutan levettem a fokuszt az inputrol (lp mellekattintok), amig irok bele meg sem nyekken
meg az elozot szerkesztgettem: miert vicces?
szerk.: hat ez nekem magas: amit linkeltel, ott is onkeyup van, viszont ott mukodik, nalam nem
szerk2.: pfffff - ha onkeyup-ra fuggvenyt hivok, ami megkapja a this.vaule-t, akkor nem mukodik, mert az epp leutott billentyut nem szamolja bele, ha viszont beleirom az ertekadast, akkor jo - hogy van ez?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow
üzenetére
az a baj, hogy ez is ''lemaradasban'' van
ertem ezalatt azt, hogy az input erteket (value) meg nem valtoztatja meg az onkeyup esemeny bekovetkeztekor
nekem arra lenne szuksegem, hogy amikor beirok egy karaktert az input mezobe (text tipusu), akkor pontosan az jelenjen meg mashol is (illetve pontosan azzal kellene kiegeszitenem valamit, ami akkor az emlitett inputben van)
Bővebben: link a hol keressek-et tedd az utolsora (a forumtemaban) es kezdj irni a mely temaban melletti inputba
az also readonly input mindig egy karakterrel le van maradva....
letezik erre megoldas html+savascript komboban?
szerk.: na az kell nekem, ami a linkeden van: amint beirom, hogy mi legyen a repkedo szoveg, meg is valtozik
egyebkent mi a vicces benne? nem ertek a html-hez (a js-hez meg megkevesbe)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest