Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
nem ismerem/használom ezeket az ember adatbázis weboldalakat. tehát nem.
az ötlet már régóta megvan, hogy vmi ilyesmi kellene nekem és most a megújult freemail-en láttam ilyet (kukaüritésnél).
Azért annak elég bonyesz a forráskódja, ugyhogy hagytam az egészet és reménykedtem, hogy ti tudtok egy normálisabb tutort vagy vmi ilyesmit.
Egyébként én is nézegettem és találtam is egy ilyesmi képnézegetőt, de egyenlőre még várok, hátha kapok vmi jobb kiinulót...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest