- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
polymorphin #8657 üzenetére
A JS-polyfillekkel meg lehet oldani, de ugye ott vannak a különféle CSS szabályok, amikre ha jól tudom, nem létezik polyfill-szerű megoldás (hacsak valami CSS-in-JS nem tud hasonlót). Meg aztán lehet olyan régi böngésző is, ami még a HTML5-t se tudja
-
Taci
addikt
válasz
polymorphin #8657 üzenetére
Tapasztalatból tudom, hogy sokak nem is foglalkoznak vele, milyen böngészőt használnak, menjen minden mindenen (ha már egyszer drágán megvették a gépet), így még ha tehetnék, most is IE-ben nyitnának meg mindent. Ezért akarom ezt az ellenőrzést bele, szétesve inkább ne jelenítse meg az oldalt sehogy, helyette egy információs lap, hogy használd ezt vagy azt a böngészőt.
Plusz valamelyik adblockeres Chrome addon-nál láttam olyan opciót egyből kéz alatt, hogy a Javascriptek futását letiltja teljesen. Na erre is fel akarom készíteni.
De leghamarabb maximum csak hétvégén lesz időm ezzel foglalkozni (vagy inkább csak bőven később), ezért is szántam még csak puhatolózó kérdésnek.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Windows 7
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- EAFC 26
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest