- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Amúgy ha már külső library: hogyan érdemes használni őket?
A fejlesztőtől kapott elérési utat használva (pl.<script src="https://unpkg.com/axios/dist/axios.min.js"></script>), vagy pedig lokálba leszedni, és onnan linkelni? (És időként ránézni, frissült-e, és ha fontos dolgokban, akkor manuálisan frissíteni.) -
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
A HTML-es kérdést már megoldottam, simán csak áthoztam a fájl tartalmát. (Axios.get-tel, de amúgy igen, sima fetch vagy xhr is jó lett volna.)
Azért kérlek, ne nagyon szabdaljatok fel.
XHR-rel kezdtem, de a PHP topikban "rám szóltak" (nyilván jó szándékkal), hogy az múlt századi megoldás, használjak Axios-t. De abban én is egyetértek, hogy arra a minimális feladatra amúgy még az XHR is jó volt, (viszont tök kezdő vagyok, így hallgatok a tapasztaltabbakra). De ha jól látom, akkor az arany középút talán a fetch.Annyi az előnye a dolognak mindenképp, hogy már van tapasztalatom így mással is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
XHR-rel kezdtem, de a PHP topikban "rám szóltak" (nyilván jó szándékkal), hogy az múlt századi megoldás, használjak Axios-t. De abban én is egyetértek, hogy arra a minimális feladatra amúgy még az XHR is jó volt, (viszont tök kezdő vagyok, így hallgatok a tapasztaltabbakra). De ha jól látom, akkor az arany középút talán a fetch.