- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7873 üzenetére
Például a nagy kék felugró boilerplate bar miatt (Talán csak a GDPR felugrók az idegesítőbbek nála), a becsukhatatlan menük miatt (Egy kódokkal foglalkozó oldalon ilyen?) stb... Volt egyszer olyan nyűgje is hogy teljesen kifagyasztotta a gépet mikor a forkra kattintottam egy kódnál (De legalább ez már jó). Mobileszközön egy az egyben használhatatlan.
A codepent viszont jobban szeretem, de igazából a böngésző ablakot preferálom. Kódot mutogatni viszont végül is mindegy, hogy melyiket használja az ember."A kódod egyébként borzalmas"
Pontosan mi az ami borzalom rajta? Formailag oké, ezt most csak így összedobtam, de van esetleg más borzalom is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest