Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Például a nagy kék felugró boilerplate bar miatt (Talán csak a GDPR felugrók az idegesítőbbek nála), a becsukhatatlan menük miatt (Egy kódokkal foglalkozó oldalon ilyen?) stb... Volt egyszer olyan nyűgje is hogy teljesen kifagyasztotta a gépet mikor a forkra kattintottam egy kódnál (De legalább ez már jó). Mobileszközön egy az egyben használhatatlan.
A codepent viszont jobban szeretem, de igazából a böngésző ablakot preferálom. Kódot mutogatni viszont végül is mindegy, hogy melyiket használja az ember."A kódod egyébként borzalmas"
Pontosan mi az ami borzalom rajta? Formailag oké, ezt most csak így összedobtam, de van esetleg más borzalom is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest