- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
martonx #6984 üzenetére
Tény, hogy a React népszerűbb, de az Angular 2+ bőven nem halott platform. Mind támogatásban, mind feature set-ben szerintem előrébb van, mint a Vue. Tény, hogy komplikáltabb a default felépítése, mint a másik két "nagy" frameworknek, de ha megnő az alkalmazásod, akkor mindegyikben sok kód lesz előbb-utóbb.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx #6984 üzenetére
Hát nem tudom, majd ránézek kicsit jobban, találtam valami diagranot, aszerint nem igen használják még a vue-t, inkább a react ami elterjedt jobban
Mindenesetre utánanêzek, nekem igazából kezdőként bejön az angular, 1-2 fura szintaktikán kívül, de az szerintem az én technikai tudásom miatt van
Esetleg tudsz valami angular tutirialhoz hasonlót vue-hoz? Amit találtam az csak az egyes dolgokat mutatja be, azt se olyan jól mint ah angularos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest