Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickeffe
    aktív tag

Az, hogy hülye valaki, pontosabban: hülye kérdést tesz fel, miért gátol abban, hogy segíts neki? Értem, nagyon fáj látni, de pár mondat / szó is elég lehet. Meg elolvasni így is-úgy is elolvasod, szóval mindenképpen fáj, esetleg segítesz az illetőn.

Esetleg egy-egy ilyen kérdésnél emlékezz vissza arra, hogy te hogyan kezdted, mennyit szívtál, amikor valamit nem értettél és mekkora blődségeket csináltál. Ha ilyen nem volt, akkor tényleg nem értem, mit keresel itt.

Felesleges nagyon sokat vitázni, nem érzem át teljesen a helyzeted, de a mentalitás, és az, hogy már ~10x válaszolhattál volna a kérdésekre, egy kicsit zavar. Szép estét.

Úgy tapasztalom, hogy manapság hatalmas "zaj" generálódik csak amiatt, hogy az alapokat is megkérdezik több százezerszer ahelyett, hogy rákeresnének, minimális kutatást végeznének.
    Bár lehet tévedek.

• martonx
    veterán

Az, hogy hülye valaki, pontosabban: hülye kérdést tesz fel, miért gátol abban, hogy segíts neki? Értem, nagyon fáj látni, de pár mondat / szó is elég lehet. Meg elolvasni így is-úgy is elolvasod, szóval mindenképpen fáj, esetleg segítesz az illetőn.

Esetleg egy-egy ilyen kérdésnél emlékezz vissza arra, hogy te hogyan kezdted, mennyit szívtál, amikor valamit nem értettél és mekkora blődségeket csináltál. Ha ilyen nem volt, akkor tényleg nem értem, mit keresel itt.

Felesleges nagyon sokat vitázni, nem érzem át teljesen a helyzeted, de a mentalitás, és az, hogy már ~10x válaszolhattál volna a kérdésekre, egy kicsit zavar. Szép estét.

Mi az értelme a kérdésednek? Komolyan válaszolnék rá, ha látnám bármi értelmét. Ide jössz trollkodni, és még neked áll feljebb, hogy senki se válaszol a hülye kérdésedre? Egyáltalán kérdés ez vagy csak valami vicc? Olyan ez mintha egy csillagász fórumban azt mondanád hogy hosszas kutatásokat folytattam, és szerintem a föld lapos, szerintetek? Érted, ennyire hülye kérdésre mégis mit vársz?

Új hozzászólás Aktív témák