Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hiperFizikus
    senior tag

Igen a téma érdekes, pláne JavaScript vonatkozásában. Véleményem szerint már a felvetése is hülyeség (pláne js vonatkozásában). Ha meg weben akar az ember pénzt keresni, akkor olyat kell letenni az asztalra, amivel ténylegesen értéket teremtünk, ergo egyrészt szívesen fizetnek érte (akkor is ha lophatnák, vagy olyan látogatottságot érünk el vele, hogy van értelme donate-el, netán reklámokkal bepróbálkozni mint pl. jsfiddle), vagy pedig olyan komplexitású, hogy lophatják, de hasznosítani úgy se tudják érdemi support nélkül (lásd kendo UI, meg különböző enterprise frameworkök).

Szia!
    Nem tudom, hogy mi bajod a portálocskámmal: a tanulmányaim vannak benne listázva. lehet hogy egy-két tanulmányom már régi, de összeségében értelmesek. Pl. a szimulált filozófia kifejezetten nektek való magas szinvonalú szakirodalom. Ha arra gondoltál, hogy erre a portálocskámra nem lehet feltenni JS programot, akkor persze igazad is van, de én nem erre a portálocskámra akarom felteni a JS ptogramomat, hanem egy új portált csináltatni neki. Aztán látatlanban egy 8600 soros programocskát csak úgy kapásból nem minősíthetsz le, mert az csak a te megítéléseden rontja.

A többieknek: nekem bármi megfelelne, ami színvonalasan és egyszerűen teszi a programocskámat, lehetőleg JS kódban biztonságosan fizetősé. Megjegyzem, hogy eddig is sok jó tanácsot kaptam tőletek.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák