Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Hát ja, csak akkor meg nehézkes lesz megosztani másokkal a kész förtelmes kódot...

Arra gondoltam, hogy ha a kezemben lenne a webtárhely apache konfigja akkor csinálhatnék proxy-t. De sajnos nincsen...
Ps: Youtube resolverhez kéne egy ilyen linkből kinyernem a direkt linket. Van valami megoldás arra, hogy rendesen nézzen ki a fájl és ne ilyen utf-8-as krix-krax legyen? decodeURIComponent nem volt elég...
Sorry a kérdésrohamért, de rájöttem, hogy mindenféle resolver írásával rengeteget lehet tanulni!
Eddig mindegyikre rájöttem és megy, de a Youtube kifogott rajtam és a guglin sem találtam pure js példát rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig mindegyikre rájöttem és megy, de a Youtube kifogott rajtam és a guglin sem találtam pure js példát rá.