- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szívesen, hogyan oldottad meg végül?
Amúgy megnéztem az oldalt, határozottan jobb, hogy nem JavaScripttel van megoldva.
Fura volt, amikor kikapcsoltam a JavaScriptet, és szétesősebben nézett ki, így már tök korrekt.A menüre emlékeztem, hogy mintha ezen alakítgattunk volna valamit régebben, hogy JS nélkül is menjen, vagy valami kinézettel kapcsolatos CSS-buherát.

Viszont azt tényleg megcsinálhatnád valahogy, hogy legyen némi késleltetés a menüváltásban, ha máshova viszem az egérkurzort, mert ilyen vékonyka menücsík esetében nagyon könnyű "elrontani" a navigációt, és más fölé vinni az egeret, és biztos más is belefut, az meg nagyon sokat ront egy oldal összképén, ha van egy ilyen frusztráló dolog - a menü meg elég fontos része egy oldalnak (meghatározza, hogy egy felhasználó hogyan tud egyik oldalról a másikra lépegetni, így kiemelt fontosságú).
Például a Rólunk felirat almenüire szeretnék kattintani, és nagyon könnyű vagy túlzottan fölé- (a fejlécben látható logóra, ami szintén link) vagy alá- (valamelyik akciót hirdető linkre) vagy melléhúzni (pl. másik menüpontra) az egeret, és akkor máris nem tudom elérni az almenüpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Elemlámpa, zseblámpa
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fura volt, amikor kikapcsoltam a JavaScriptet, és szétesősebben nézett ki, így már tök korrekt.