Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Igen, én is valami ilyesmire tudok gondolni. Csak kicsit overconfigolva érzem a dolgot. Már az új babel is képes érdekes dolgokra a konfigurációk terén, ahhoz képest amikor megláttam az angular2-höz szükséges dolgokat, csak pislogtam.
Sajnálatomra a natív js-es doksi még elég vérszegény, a komplexebb tutorial el sem érhető benne.

Illetve az ES2015-höz képest nem is tudom mi mást tud még nyújtani a TS. Maximum a "típusosságot", de a többi azt hiszem már megvalósult az új szabványban, nem?
(#6004) DNReNTi: a lehetőség régóta megvolt, csak most jutott eszembe, hogy jéé kellene már valami

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest