Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Múltkor - hibásan - mondtam azt, hogy az e.preventDefault() helyett e.defaultPrevented-et kellene használni. Persze azóta már fel lettem világosítva, hogy hülye vagyok, rosszul emlékeztem valamire, ezt tudom.
Most vágom az egyik tutorial vidim, ott viszont egy <a>-ra e.defaultPrevented-et használtam, és valamiért pontosan ugyanaz történik, mintha e.preventDefault() lenne használva, tehát nem fut le az alapértelmezett esemény.
Na de miért? MDN szerint az e.defaultPrevented egy boolean értéket ad vissza arról, hogy az alapértelmezett esemény lefutása meg lett-e gátolva.
Nem lehet, hogy azzal, hogy azt hívtam meg, úgy interpretálta a böngésző (Chrome), mintha return false-t írtam volna? Vagy miért van ez? Console nem dob rá hibát, sem firebug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- Ingatlanos topic!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- LianLi Strimer Plus V2 és Strimer Wireless vga modding kábelek
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest