Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Múltkor - hibásan - mondtam azt, hogy az e.preventDefault() helyett e.defaultPrevented-et kellene használni. Persze azóta már fel lettem világosítva, hogy hülye vagyok, rosszul emlékeztem valamire, ezt tudom.
Most vágom az egyik tutorial vidim, ott viszont egy <a>-ra e.defaultPrevented-et használtam, és valamiért pontosan ugyanaz történik, mintha e.preventDefault() lenne használva, tehát nem fut le az alapértelmezett esemény.
Na de miért? MDN szerint az e.defaultPrevented egy boolean értéket ad vissza arról, hogy az alapértelmezett esemény lefutása meg lett-e gátolva.
Nem lehet, hogy azzal, hogy azt hívtam meg, úgy interpretálta a böngésző (Chrome), mintha return false-t írtam volna? Vagy miért van ez? Console nem dob rá hibát, sem firebug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgatós találkozó
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest