- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Múltkor - hibásan - mondtam azt, hogy az e.preventDefault() helyett e.defaultPrevented-et kellene használni. Persze azóta már fel lettem világosítva, hogy hülye vagyok, rosszul emlékeztem valamire, ezt tudom.
Most vágom az egyik tutorial vidim, ott viszont egy <a>-ra e.defaultPrevented-et használtam, és valamiért pontosan ugyanaz történik, mintha e.preventDefault() lenne használva, tehát nem fut le az alapértelmezett esemény.
Na de miért? MDN szerint az e.defaultPrevented egy boolean értéket ad vissza arról, hogy az alapértelmezett esemény lefutása meg lett-e gátolva.
Nem lehet, hogy azzal, hogy azt hívtam meg, úgy interpretálta a böngésző (Chrome), mintha return false-t írtam volna? Vagy miért van ez? Console nem dob rá hibát, sem firebug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest