Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igaz, a framework biztosít, még a .Net és a Java-ban is...
Javascript programozási nyelv, vagy szkript nyelv, az sajnos nem tudom, sokszor megszóltak már mindkét kifejezésért, úgyhogy ezt a vallási kérdést tegyük félre

A Node.js eddig szimpatikus, én azt láttam rajta, hogy kliens oldalon lehet vele szerver oldali műveleteket végrehajtani, ami baromira tetszett
. WinJS-t nem ismerem, de gondolom csak win-es.
W3 File/FileReader API tényleg képes lenne könyvtár tartalmat kilistázni? Mert én csak azt láttam, hogy fájlt tud beolvasni és kész... mármint annak tartalmát, de így könyvtár tartalom (könyvtár , fájlok) beolvasása nem.
SOAK, Az nem lehet, hgoy a videó amit leakarsz játszani azt csak az FF támogatja? (Nem vagyok guru, csak erre gonodlok elsőkörben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest