- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igaz, a framework biztosít, még a .Net és a Java-ban is...
Javascript programozási nyelv, vagy szkript nyelv, az sajnos nem tudom, sokszor megszóltak már mindkét kifejezésért, úgyhogy ezt a vallási kérdést tegyük félreA Node.js eddig szimpatikus, én azt láttam rajta, hogy kliens oldalon lehet vele szerver oldali műveleteket végrehajtani, ami baromira tetszett
. WinJS-t nem ismerem, de gondolom csak win-es.
W3 File/FileReader API tényleg képes lenne könyvtár tartalmat kilistázni? Mert én csak azt láttam, hogy fájlt tud beolvasni és kész... mármint annak tartalmát, de így könyvtár tartalom (könyvtár , fájlok) beolvasása nem.SOAK, Az nem lehet, hgoy a videó amit leakarsz játszani azt csak az FF támogatja? (Nem vagyok guru, csak erre gonodlok elsőkörben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest