Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.

Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest