Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Saját magamnak csináltam nemrég egy honlapot, nem vagyok egy nagyon tapasztalt programozó, de egy HTML weboldalt össze tudtam hozni. Viszont van vele annyi gondom, hogy kéne egy részéhez Javascript, amit nem tudok megcsinálni, mert lövésem sincs az egész témárol.
Valamelyikőtök nem tudna segíteni. Egy egész egyszerű dologról lenne egyébként szó.
Adott több lapon is ez a kódrészlet:
<iframe src="https://viewer.zoho.com/embed.jsp?f=gIvdE" frameborder="0" width="680" height="600" style="margin-bottom:-70px; margin-top:-40px; "> </iframe>
Ezekben a Framekben a Zoho viewer jelenik meg, az az online dokumentum nézegető, de a fejlécet mindig eltüntetem a vastagon kiemelt margóbeállítással, mert nem néz ki jól, hogy minddig megjelenik a dokumentum fölött a filenév.
Tanakodtunk rajta a Google forumán, hogy emiatt adhat-e a Google rejtett tartalom miatti büntetést, azt monták nem valószínű, de biztosabb, ha írok egy szkriptet, ami utólag levágja a fejlécet. Bár nem tudom ez mért más, mintha beállítom a margó, hisz ugyan úgy akkor lesz egy rejtett tartalom, bár én nem vágom ezt a scriptezést...
Valaki be tudna ide másolni egy ilyen scriptet, gondolom ez nem egy bonyolult dolog, vagy ha senkinek nincs ideje rá, erre a fajta műveletre hol találok leírást? Hol van leírás arról a parancsról, ami nekem kelle a script-be, hogy eltünjön a framekben a fejléc? Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest