Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
SektorFlop
üzenetére
Ne add fel, hidd el, az elején én is csak kapkodtam a fejem, hogy "most mi va'? Semmit nem értek."

Aztán szép lassan összeáll a kép, de azt az ember nem ússza meg, hogy sokat olvasgasson utána.
A header() akkor szokott hibát okozni, ha van bármiféle kiírás még a fejlécek kiküldése előtt. Elég akár egyetlen szóköz is ahhoz, hogy probléma legyen. Vagy pl. a karakterkódolási probléma: UTF-8 BOM-mal - na az nem jó, mert kiokád a doksi elejére egy felesleges karaktersorozatot, mindig BOM nélküli UTF-8-kódolást használj (ezt Notepad++-ban nagyon jól lehet csekkolni).
Azért majd még egyszer olvasd át, amiket írtam, remélem abból nagyjából vágni fogod, mihez is kéne nyúlni. De kérdezz vissza, ha valami nem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest