Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Bár elég egyszerű kis kódrészlet, mégsem tudtam rájönni az utóbbi fél nap alatt, hogy mi hibádzik benne, miért nem működik.
Egyedi betűtípust szeretnék használni az oldalamon. Ehhez pedig a jQuery alapú Cufón-t kívántam volna használni.
Ezen leírás alapján indultam el:[link]
A jelenlegi kis kódocska konkrétan így néz ki(bár a délután folyamán már nagyon sokféle változatban próbáltam):<script src="cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="valleyforge.font.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h1', 'h2', 'h3' );
</script>Meg az oldal vége előtt ott a Cufon.now rész.
(természetesen a szükséges file-okat leszedtem hozzá, illetve a betűkészletből js-t generáltam... ezekbe a file-okba nem néztem bele)
A kérdésem annyi lenne, hogy így ebben látszik e valami, ami miatt ez nem működhet?(mert én ugy látom, hogy ez így jó) Van e valakinek bármilyen tippje, vagy teljesen máshol nézelődjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.Üdv: Kyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX7900GRE 16GB!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest