- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Bár elég egyszerű kis kódrészlet, mégsem tudtam rájönni az utóbbi fél nap alatt, hogy mi hibádzik benne, miért nem működik.
Egyedi betűtípust szeretnék használni az oldalamon. Ehhez pedig a jQuery alapú Cufón-t kívántam volna használni.
Ezen leírás alapján indultam el:[link]
A jelenlegi kis kódocska konkrétan így néz ki(bár a délután folyamán már nagyon sokféle változatban próbáltam):<script src="cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="valleyforge.font.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h1', 'h2', 'h3' );
</script>Meg az oldal vége előtt ott a Cufon.now rész.
(természetesen a szükséges file-okat leszedtem hozzá, illetve a betűkészletből js-t generáltam... ezekbe a file-okba nem néztem bele)
A kérdésem annyi lenne, hogy így ebben látszik e valami, ami miatt ez nem működhet?(mert én ugy látom, hogy ez így jó) Van e valakinek bármilyen tippje, vagy teljesen máshol nézelődjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.Üdv: Kyle
Új hozzászólás Aktív témák
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest