- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma #1327 üzenetére
Utolsó kérdésem: Létezik erre valami globális megoldás, ami kiküszöböli azt, hogy minden egyes aloldalon, ahol alkalmazni akarom a tablecloth-ot le kelljen futtatnom a függvényt?
Valamint ha nem, akkor hogyan tudom én ezt mindig lefuttatni anélkül, hogy minden egyes oldalra újra be kelljen szúrnom az egész szkriptet?
Tudom, hogy nagyon alap kérdések, de semmi ismeretem nincs Javascript terén és hiába vagyok én jó egyéb dolgokban, ez teljesen kínai egyenlőre.
U.i.: Köszönöm a mintát (törölheted), valamint az eddigi segítséged és magyarázataid is, értem a problémát és a megoldást is, csak kivitelezni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest