Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Csak hogy kicsit életben tartsuk a topic-ot, most én is szeretnék egy-két dolgot kérdezni
Szóval én is elkezdtem JS-et írni, és csináltam egy olyan afféle beléptetőoldalt, tehát van user name meg password. Helyes kombináció esetén egy új oldalt tölt be a beléptető helyére. Ez működik. Két kérdésem is lenne: az első az, hogy nem szeretném, ha az éppen belépő emberke más file-hoz is hozzáférne, tehát mondjuk ahhoz, ami a jelszavakat tárolja. Ezért azt gondoltam, hogy a JS source-ba írok egy function-t, amit az oldal betöltésénél (onLoad metódus) meghívok, és ebbe a függvénybe beírom azt, hogy:
function disable()
{
if (location==''ind.js'') location=''index2.html''
}
<body onLoad=disable()...
Ezzel csak az a baj szerintem, hogy miután az onLoad meghívja, és addig még nem változott meg a böngészőbe beírt location, ezért a függvény véget ér, tehát nem lesz hatása akkor, amikor valaki megpróbálja meghíni a source file-t a böngészőben. Viszont ha ciklusba rakom, akkor meg nem fut le más kód. Ezt kellene valahogy letiltani. A másik kérdésem az, hogy amikor a jelszót írja be valaki, akkor hogyan lehet *-gá tenni a betüket? Mert gondoltam arra, hogy a input type valamelyik tulajdonságát írom át, de nem tudom, hogy melyiket kell. Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval én is elkezdtem JS-et írni, és csináltam egy olyan afféle beléptetőoldalt, tehát van user name meg password. Helyes kombináció esetén egy új oldalt tölt be a beléptető helyére. Ez működik. Két kérdésem is lenne: az első az, hogy nem szeretném, ha az éppen belépő emberke más file-hoz is hozzáférne, tehát mondjuk ahhoz, ami a jelszavakat tárolja. Ezért azt gondoltam, hogy a JS source-ba írok egy function-t, amit az oldal betöltésénél (onLoad metódus) meghívok, és ebbe a függvénybe beírom azt, hogy: