- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ahogy néztem ez a topik jobban pörög, így itt is felteszem újragondolt kérdésem:Programozási tanfolyamot/kurzust keresnék a kövektkező ismeretekkel: alapszintű programozási tudásom van de mivel a programozás alapjai, alapelvek hiányoznak nem nagyon tudunk fejlődni és azt szeretném ha egy tanfolyam keretében ezeket az alapokat megkapnám és utána gyorsabban tudnék az önképzéssel haladni, programnyelvtől függetlenül a programozói gondolkodást magamévá tenni s alkalmazni. Mivel a legszimpatikusabb számomra a Java nyelv, ezért első körben ilyen tanfolyamot kezdenék el, de nem zárkózom el semmitől.
Ez az oldal (kép alul) tök jól összefoglalja az általam felszedni kívánt tudás vázát, de az állandó munka miatt leginkább esti, esetleg hétvégi képzés jönne szóba.
Mit tudnátok ajánlani ezek ismeretében?
Köszönöm előre is! -
motoflug
őstag
válasz
fordfairlane #9151 üzenetére
Maradnék a tanfolyamnál, egy BSC elég volt, inkább majd egy MBA. Így esetleg valami ajánlás?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szeretnék jobban belemélyülni a Java tanulásba, de magamat ismerve akkor megy igazán, ha ezt egy tréner mellett teszem, 'házikkal', stb. stb. Tudnátok Budapesten jó tanárt/kurzust ajánlani, ahol rendesen átadják a tudást?
Ezt a képzést találtam, nem tudom milyen nívót képviselnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest