- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
WonderCSabo #6808 üzenetére
Kipróbáltam. Tényleg nem szereti az első sort. De utána már mehet. Valamint a HTML kommentformátum is jó volt. Felkiáltójelet kihagytam az előbb. Most már nyugodtan alszom
Köszi a segítséget
-
glutamin
őstag
válasz
WonderCSabo #6806 üzenetére
Most kipróbálgattam. 1.7-tel, 1.6-tal is jó. Komment volt a ludas. XML-en belül mi a kommentezés jele? (//, /*, <-- nem jó)
-
glutamin
őstag
Na sikerült. Még mindig vannak hibaüzenetek, de a tutorial szerint ez most nem érdekes. Valszeg a hibernate.cfg.xml fájlban volt hiba. Kommentezést kiszedtem. Projektben a JAVA környezetet átkapcsoltam 1.7-ről 1.6-ra. Utána már csatlakozott. Akkor még egy adatbázisjelszó javítás volt és most itt tartok:
SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation
SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details.
Hibernate: insert into UserDetails (userName, userId) values (?, ?)Hétvégén nekifekszem és végigzongorázom az alap SQL műveleteket, aztán lassan megnézem mi az a Maven
-
glutamin
őstag
Ez pl eszembe sem jutott hogy az utolsó hibaüzenettől kezdjem el nézni. Gondolom ott akad el végleg.
Még nagyon az elején vagyok ennek a HIBERNATE-es dolognak. Korábban PHP/ASP, MySQL/JET Database vonalon már foglalkoztam webes adatbázisos alkalmazással, de most ez nekem még elég kínai.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nagyon elakadtam. Egy alap HIBERNATE programocskát szeretnék beüzemelni. Eddig ott tartok, hogy:
- van egy USBWebserver a gépemen, MySQL adatbáziskezelővel, amit webes felületen elérek
- Eclispe környezetet használok
- csináltam egy projektet, benne package
- van hibernate.cfg.xml konfigurációs fájlom
- van egy mapping fájlom
- van egy rövid java osztályom, ami rácsatlakozni az adatbázisra
- valamint a szükséges java osztályok be vannak konfigurálvaA fentieket youtube-os tutorial alapján állítottam össze lépésről lépésre.
A teszt osztál yfuttatásakor viszont a lenti hibaüzenetet kapom. Feltehetően már az adatbázishoz kapcsolódáskor elakad a dolog. Gondolom valamelyik java osztály importálása nem volt jó.
SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation
SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details.
Exception in thread "main" org.hibernate.HibernateException: Could not parse configuration: /hibernate.cfg.xml
at org.hibernate.cfg.Configuration.doConfigure(Configuration.java:2246)
at org.hibernate.cfg.Configuration.configure(Configuration.java:2158)
at org.hibernate.cfg.Configuration.configure(Configuration.java:2137)
at MyMarket.HibernateTest.main(HibernateTest.java:24)
Caused by: org.dom4j.DocumentException: Error on line 1 of document : Content is not allowed in prolog. Nested exception: Content is not allowed in prolog.
at org.dom4j.io.SAXReader.read(SAXReader.java:482)
at org.hibernate.cfg.Configuration.doConfigure(Configuration.java:2238)
... 3 moreMit lenne érdemes ellenőrizni? Mik a főbb komponensek, amiken végig kéne mennem, hogy mi van szarul beállítva/ kimaradt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest