- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muad_dib
tag
Koszi a tippeket, infokat!
Kozben ram esett egy masik javitani valo feladat, aze csak most irok...
Egyebkent irtam mar ilyet, SSL-en keresztul bufferelgettem fel az adatot, es az esetleges base64 encoded cuccot mint binaris adatot ahogyan megkapta a parser csomagonkent egybol rakta ki tempfileba, szal egesz jo kis cucc volt, csakhat nagyon nem Javaban
-
muad_dib
tag
Tsokolom!
Belekukkantottam a temaba, de nem leltem semmit ami a problemamra megoldas lenne:
Nem is problema, inkabb kerdes. Kellene nekem valami okos XML parser, de nem nagyon talaltam olyan leirast, ami kiterne arra, hogy a parser felolvassa az egesz cuccot a memoriaba, vagy pedig streamkent viselkedik. Streames cucc kellene, mert elkepzelheto pl. hogy egy nagyobb video vagy hasonlo binaris adatkupac utazik az xml fileban, es nem lenne igazan hasznos ha felolvasna az egeszet.... ha mar van ilyen akkor a fenenek van kedve megirni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 1TB Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD
- Honor Magic8 Lite 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung 4k-s UHD Tévé eladó (ue65mu7002t)
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest