Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
muad_dib
tag
Koszi a tippeket, infokat!
Kozben ram esett egy masik javitani valo feladat, aze csak most irok...
Egyebkent irtam mar ilyet, SSL-en keresztul bufferelgettem fel az adatot, es az esetleges base64 encoded cuccot mint binaris adatot ahogyan megkapta a parser csomagonkent egybol rakta ki tempfileba, szal egesz jo kis cucc volt, csakhat nagyon nem Javaban
-
muad_dib
tag
Tsokolom!
Belekukkantottam a temaba, de nem leltem semmit ami a problemamra megoldas lenne:
Nem is problema, inkabb kerdes. Kellene nekem valami okos XML parser, de nem nagyon talaltam olyan leirast, ami kiterne arra, hogy a parser felolvassa az egesz cuccot a memoriaba, vagy pedig streamkent viselkedik. Streames cucc kellene, mert elkepzelheto pl. hogy egy nagyobb video vagy hasonlo binaris adatkupac utazik az xml fileban, es nem lenne igazan hasznos ha felolvasna az egeszet.... ha mar van ilyen akkor a fenenek van kedve megirni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest